Shaped by the sea – het boek

Fotograaf Theo Bosboom ging voor zijn nieuwe fotoboek Shaped by the sea op fotografische ontdekkingstocht langs de Atlantische kust van Europa. Hij bezocht spectaculaire stranden – zowel bekend als onbekend – in Noorwegen, IJsland, de Faeröer eilanden, Schotland, Noord Ierland, Ierland, Frankrijk, Portugal en Spanje, in alle seizoenen en in alle denkbare weersomstandigheden. Het boek vormt een eerbetoon aan de kracht van de zee en de dynamiek van het strand. Het laat zien hoe de zee het landschap voortdurend verandert en vorm geeft, het belicht een aantal kleine zeedieren die leven in de zone tussen eb en vloed en het toont de verscheidenheid aan geologische kenmerken langs de westkust van Europa. Dit alles is gefotografeerd in Theo’s eigen persoonlijke stijl, met veel oog voor detail en vaak met verrassende nieuwe invalshoeken. De meeste foto’s zijn nooit eerder gepubliceerd. 

Exploration is not defined by distances covered or hardships endured, but by making discoveries and sharing them. I hope you share with me the thrill of discovering Theo Bosboom’s extraordinary images.” 

Uit het voorwoord van Tristan Gooley

De eerste reacties op het boek zijn buitengewoon positief. Bestel het nu en overtuig jezelf!

Details

176 pagina’s, met 111 foto’s
30 x 24 cm, hard cover
Taal: Engels/Nederlands
Voorwoord door Tristan Gooley, auteur van onder meer How to read water
Boekontwerp door Sandra Bartocha
Verschijningsdatum 1 november 2018
ISBN: 978-90-819473-6-7
Uitgever: Door de Bomen

Preview

Neem een kijkje in de Shaped by the Sea galerij voor een uitgebreidere preview met afbeeldingen uit het boek.

Bestel opties

Shaped by the sea boek (49 euro)

Bestel het boek en normaal gesproken wordt het nog dezelfde dag of uiterlijk de volgende werkdag verzonden. Let erop dat het pakket niet door de brievenbus past en dus aan de deur wordt aangeboden.

Boekpakket 3x Shaped by the sea 135 euro (ipv 147 euro)

Wil je het boek niet alleen voor jezelf hebben, maar ook cadeau doen aan een aantal anderen, dan is dit misschien een goede optie. Je ontvangt 3 exemplaren van Shaped by the sea en krijgt 4 euro korting per boek!

Shaped by the sea als relatie- of personeelsgeschenk

Overweegt u om het fotoboek Shaped by the sea aan te schaffen als relatie- of personeelsgeschenk voor uw bedrijf of organisatie, neem dan even contact met me op om uw wensen te bespreken. Al vanaf 10 exemplaren gelden er aantrekkelijke inkoopkortingen. Ook een presentatie en/of expositie behoort tot de mogelijkheden. Ik hoor graag van u!