Shaped by the sea – het boek

Fotograaf Theo Bosboom ging voor zijn nieuwe fotoboek Shaped by the sea op fotografische ontdekkingstocht langs de Atlantische kust van Europa. Hij bezocht spectaculaire stranden – zowel bekend als onbekend – in Noorwegen, IJsland, de Faeröer eilanden, Schotland, Noord Ierland, Ierland, Frankrijk, Portugal en Spanje, in alle seizoenen en in alle denkbare weersomstandigheden. Het boek vormt een eerbetoon aan de kracht van de zee en de dynamiek van het strand. Het laat zien hoe de zee het landschap voortdurend verandert en vorm geeft, het belicht een aantal kleine zeedieren die leven in de zone tussen eb en vloed en het toont de verscheidenheid aan geologische kenmerken langs de westkust van Europa. Dit alles is gefotografeerd in Theo’s eigen persoonlijke stijl, met veel oog voor detail en vaak met verrassende nieuwe invalshoeken. De meeste foto’s zijn nooit eerder gepubliceerd. 

Exploration is not defined by distances covered or hardships endured, but by making discoveries and sharing them. I hope you share with me the thrill of discovering Theo Bosboom’s extraordinary images.” 

Uit het voorwoord van Tristan Gooley

Je kunt het boek nu vast bestellen en ontvangt het dan als een van de eersten zodra het klaar is (verwachte verzenddatum 31 oktober).

Details

176 pagina’s, met 111 foto’s
30 x 24 cm, hard cover
Taal: Engels/Nederlands
Voorwoord door Tristan Gooley, auteur van onder meer How to read water
Boekontwerp door Sandra Bartocha
Verschijningsdatum 31 oktober 2018
ISBN: 978-90-819473-6-7
Uitgever: Door de Bomen

Preview

Neem een kijkje in de Shaped by the Sea galerij voor een uitgebreidere preview met afbeeldingen uit het boek.

Bestel opties

Shaped by the sea boek (49 euro)

Je kunt het boek nu vast bestellen en ontvangt het dan als een van de eersten zodra het klaar is (verwachte verzenddatum 31 oktober)

Boekpakket 3x Shaped by the sea 135 euro (ipv 147 euro)

Wil je het boek niet alleen voor jezelf hebben, maar ook cadeau doen aan een aantal anderen, dan is dit misschien een goede optie. Je ontvangt 3 gesigneerde exemplaren van Shaped by the sea en krijgt ruim 9 euro korting per boek!

Shaped by the sea + limited edition fine art print 

Bij deze optie ontvang je een gesigneerd exemplaar van het boek en daarnaast een fraaie fine art print van een van de beelden uit het boek met tot wel 50% korting.  Je kunt kiezen uit 18 foto’s. De prints zijn gelimiteerd in oplage en worden vervaardigd op Hahnemühle rag fine ultra smooth fotopapier. 

  • boek + print 20 x 30 cm 79 euro (ipv 148 euro)
  • boek + print 30 x 45 cm 119 euro (ipv 239 euro)
  • boek + print 50 x 75 cm 235 euro (ipv 424 euro)
  • boek + print 50 x 75 cm dibond 325 euro (ipv 649 euro)

Verzendkosten

Voor de boeken en boek/print combinaties gelden de normale verzendkosten. 

Als je aanwezig bent op het GDT fotofestival in Lünen, Duitsland (27/28 oktober) of het Nature Taks fotofestival in Ede, Nederland (10/11 november) kun je het bestelde boek (en eventueel de print) daar desgewenst persoonlijk in ontvangst nemen en daarmee de verzendkosten uitsparen. Ook kun je daar natuurlijk de Shaped by the sea presentatie op het grote scherm zien en horen hoe de beelden tot stand zijn gekomen. Maak je keuze kenbaar bij het bestellen.

Shaped by the sea als relatie- of personeelsgeschenk

Overweegt u om het fotoboek Shaped by the sea aan te schaffen als relatie- of personeelsgeschenk voor uw bedrijf of organisatie, neem dan even contact met me op om uw wensen te bespreken. Al vanaf 10 exemplaren gelden er aantrekkelijke inkoopkortingen. Ook een presentatie en/of expositie behoort tot de mogelijkheden. Ik hoor graag van u!